Ristorante Guzzi

Langzaam gefermenteerde zuurdesem pizza gebakken in een klei-oven met uitzonderlijke ingrediënten

restaurant-bar-cafe

Ristorante Guzzi

Resto / Bar / Café > Restaurant > Italiaans

Ristorante GUZZI is ontstaan uit onze passie voor het authentieke Italië.

Na het succesvol brengen van de 'slow food' revolutie in Leuven, brengt het team achter Rossi opnieuw een nieuwe revolutie rond 'Italiaanse authenticiteit' onder de naam 'GUZZI'.

Chef Felice Miluzzi's antwoord om trouw te blijven aan de Italiaanse authenticiteit is niet door te buigen voor traditie of cliché; integendeel, hij verdedigt de Italiaanse authenticiteit door het Italiaanse icoon zoals pizza te verjongen, en door onophoudelijk te zoeken naar uitzonderlijke ingrediënten en seizoensgebondenheid, wat hij beschouwt als de essentie van de Italiaanse keuken.

Elke pizza van Guzzi begint zijn leven met biologische tarwe van oude variëteiten uit Vento (Antico Molino Rosso); ze werden tot op de dag van vandaag met stenen gemalen om zowel de smaak als de voedingswaarde te behouden; ons deeg krijgt alle tijd om goed te rijzen voordat het zijn begeleiding van het echt uitzonderlijke vindt: San Marzano tomaat uit het meer van Sarnese Nocerino, ansjovis uit Cetara, rode uien uit Tropea, fauna en flora uit Guzzi's eigen tuin ...

Naast de pizza van Guzzi's serveren we ook op het seizoen geïnspireerde kleine gerechten (antipasti) om te verwennen of te delen. Dit zijn al even iconische Italiaanse gerechten waarbij we de nadruk leggen op de puurheid, de versheid en het vakmanschap van de ingrediënten.

Ristorante Guzzi is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Cadeaubon Leuven kan gebruiken.
Cadeaubon Cadeaubon Leuven kopen

Verkooppunt!

Bij Ristorante Guzzi kan je steeds binnenspringen en een kant en klare Cadeaubon Cadeaubon Leuven kopen voor een bedrag naar keuze.
Alle verkooppunten

Locatie

Frederik Lintsstraat 5
3000 Leuven
Tel: 016 88 44 10

Website: https://www.ristoranteguzzi.be/