Cadeaubon Cadeaubon Leuven: een onvergetelijk personeelsgeschenk

Een goed geschenk kiezen is zelfs voor één persoon altijd een uitdaging. Dezelfde oefening maken voor een groep mensen is nog eens heel wat moeilijker.

Met Cadeaubon Cadeaubon Leuven wordt de keuze meteen een pak eenvoudiger:

  • Steeds het perfecte geschenk

  • Een echte beleving... met een hart voor de lokale ondernemers

  • Eenvoudig bestellen en helemaal personaliseerbaar

Contacteer ons via de gegevens hieronder en wij helpen je met plezier verder. Weet je al helemaal wat je wil? Dan kan je snel en eenvoudig bestellen met ons online bestelformulier.

Altijd prijs

Wat geef je je werknemers als leuk extraatje? Je hebt jonge en oude werknemers, sportieve en minder sportieve, Bourgondiërs en dieetgoeroes. Smaken verschillen en het is dus niet mogelijk om voor iedereen een apart cadeau te kopen.

Met een Cadeaubon Cadeaubon Leuven geef je je medewerker een dagje shoppen en keuze uit mode, design, restaurantjes, wellness en meer. Bijkomend voordeel: je steunt er de plaatselijke ondernemers mee. De lokale handelaars genieten mee van het extraatje dat jij aan jouw medewerkers geeft.

Leuk om te geven, (h)eerlijk om te krijgen

Voor zij die ervan houden om in de stad nieuwe hotspots te ontdekken is dit een ware beleving. Zelfs als je denkt dat je de stad goed kent, leer je toch nieuwe zaken kennen. Ter ondersteuning kan hiervoor gebruik gemaakt worden van de handige cadeaubon app.

Ontdek, shop, eet en geniet! is niet voor niets de leuze. Eerst een koffie, dan wat shoppen en afsluiten met een etentje? Perfect mogelijk! De focus ligt hierbij op lokale handelaars. Zo steek je als schenker ook de middenstand een hart onder de riem.

Personaliseren

Een andere belangrijke troef van de Cadeaubon Cadeaubon Leuven is de personaliseerbaarheid. Naast een originele boodschap is het als bedrijf mogelijk het logo van je bedrijf kosteloos op de cadeaubon te plaatsen. Voor wie nog een stapje verder wil gaan kan er zelfs een versie van de cadeaubon volledig in de eigen huisstijl opgemaakt worden.

Reden genoeg dus om de collega's eens de kans te geven Leuven op een andere manier te leren kennen. Misschien worden er zelfs onverwachte interesses bij je medewerkers ontdekt en geven de keuzes van de cadeaus aanleiding tot geanimeerde gesprekken.

Contact


Gegevens

Gegevens / over ons

De Cadeaubon Cadeaubon Leuven wordt ondersteund door Unigift BV.

Unigift BV - Cadeaubon Cadeaubon Leuven
Bloemistenstraat 11 bus 13
8500 Kortrijk
Tel: 056 60 27 07
Email: info@cadeaubonLeuven.be