Monocle

Vision is the art of seeing what is invisible to others

design-concept

Monocle

Design / Concept > Design

Op zoek naar een optiekzaak en lenzenspecialist in Leuven die oog heeft voor de nieuwste trends? Dan is Monocle jouw adres!

Monocle is de nieuwste vestiging van Vandenbalck, al 3 generaties een gevestigde waarde in Leuven.

Dominique en Catherine runnen beide zaken met passie. Waar Vandenbalck staat voor tijdloze brillen, ademt Monocle trendy chique uit. Kom langs en ontdek onze coutureklassiekers en originele brillenmerken van young designers zoals; Ahlem, Blake Kuwahara, Matsuda, Kuboraum, Caroline Abram, Thierry Lasry, Vava Eyewear, ... en Belgische merken zoals Odette Lunettes en Michel Henau.

Monocle is gelegen in de gezellige Mechelsestraat in het shoppinghart van Leuven. Wie een bezoekje brengt aan onze brillenboetiek kan zich verwachten aan een sfeervol interieur met warme lounge vibes.

Naast lenzen, brillen en zonnebrillen voor volwassenen, zijn ook kids bij Monocle van harte welkom. Kom gerust met het hele gezin een kijkje nemen, you won’t believe your eyes!

Ontdek het gezicht achter Monocle

Monocle is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Cadeaubon Leuven kan gebruiken.
Cadeaubon Cadeaubon Leuven kopen

Verkooppunt!

Bij Monocle kan je steeds binnenspringen en een kant en klare Cadeaubon Cadeaubon Leuven kopen voor een bedrag naar keuze.
Alle verkooppunten

Locatie

Mechelsestraat 9
3000 Leuven
Tel: 016 22 36 84
Website: https://www.monocle-eyewear.be/