Helt

Menswear

mode-accessoires

Helt

Mode / Accessoires > Mode > Herenmode

Sinds februari 2017 vind je bij HELT een toffe mix van eigenzinnige urban kleding- en accessoiremerken.

Van in het begin ben ik grote fan van de minimalistische Scandinavische stijl, maar tegelijkertijd kan ik enorm enthousiast worden van uitbundige – statement – stuks. Ik combineer in HELT dus het beste van twee werelden. Een leuke mix van tijdloze stuks en topmerken van Belgische en Europese bodem.

Elk stuk dat in onze winkels hangt, kies ik met evenveel passie en buikgevoel. Eveneens zijn kwaliteit, duurzaamheid, recyclen, upcyclen enorm belangrijk voor mij en dat weerspiegelt zich ook in ons aanbod. Veel van onze merken behouden dan ook hun productie binnen Europa en streven naar innovatieve materialen.

Wie kan bij HELT komen shoppen? Iedereen die zich goed voelt in onze kleren. Ons aanbod is 100% voor mannen, maar de oversized fits zijn zo veelzijdig, dat het wat ons betreft unisex is.

Ben je op zoek naar een volledig nieuwe outfit, dat ene key item of een toffe look voor een trouwfeest of romantisch uitje? Weet je niet hoe een overhemd te dragen? Wil je weten welke kleuren je kan combineren? Of wil je eindelijk weten wat nu precies het verschil tussen lyocell en Tencel is? Spring dan gerust binnen in Leuven of stuur ons een berichtje. We helpen en stylen je met alle plezier. Want echt waar, dat is het allerleukste aan onze job.

Locatie

Mechelsestraat 48
3000 Leuven

Website: https://www.helt.be