Ontdek het gezicht achter.... Thelma Store & Café

Wie ben je en wat is je zaak?

Wij zijn Stephanie en Simke van Thelma Store & Café.

afbeelding

Vertel eens wat meer over je zaak? Hoe ben je op het idee gekomen?

Wij hebben een conceptstore voor vrouwen in de vaartstraat. Onze hoofdfocus ligt op de kleding maar het fijne is dat je ook alles kan aankopen wat je ziet. De meubeltjes, de verlichting, de tapijten etc.

Daarbuiten is het ook mogelijk om tijdens het shoppen even uit te blazen in onze gezellige coffee corner met een drankje en een gebakje. Ook voor de meekomende partners is dit erg handig ;-) afbeelding

Onze slagzin is 'Everyday wear for every woman' maar toch met een twist. We proberen om net iets anders te zijn dan de standaard Leuvense winkels en volgens ons vast cliënteel slagen we hier toch best goed in.

Thelma bestaat ondertussen een jaar of 7 maar Stephanie en ik hebben dit niet opgericht. We werkten hier allebei als verkoopster als de toenmalige eigenares een andere weg in wou slaan. Wij hebben deze opportuniteit met twee handen gegrepen en nu, 4 jaar verder hebben we Thelma helemaal 'onze winkel' gemaakt en er onze eigen stempel op gedrukt.

Begin maart hebben wij BOBBIE geopend. Een sustainable kids store, café en community in dezelfde straat (Vaartstraat 16). Hier is een derde vennote bijgekomen, Charlotte. Wij zouden zeggen; allen daarheen!

afbeelding

Wat is je favoriete item in je eigen zaak?

Simke: Omdat wij natuurlijk een zaak zijn met (snel) wisselende collecties, is het moeilijk om één favo item te kiezen. Op dit moment zijn dat de chunky sandalen, hot en trendy! Mijn all time favourite merk is Ln Knits. Van het moment dat je zo een trui hebt aangedaan, wil je niets anders meer op je huid.

afbeelding

Stephanie: Klopt, maar ik moet zeggen dat ik ook heel blij ben met onze eigen petjes. Die hebben we net laten ontwerpen met ons nieuwe logo, past bij élke outfit! Daarnaast houd ik ook erg van onze andere Belgische merken Liv the Label en Laundry Lab. Deze Antwerp based ontwerpsters zijn altijd on trend én hebben een oog voor kwaliteit. Love it!

afbeelding

Welke andere zaak binnen Cadeaubon Leuven vind je een aanrader?

Wij zijn enorm fan van Studio Strick, clean beauty is onze zwakte en de zalige behandelingen daar laten ons even ontstressen van onze alledaagse bezigheden.

Alle foto's werden gemaakt door de huisfotografe van Thelma Store & Café, Birgit Sterckx.

Ontdek hier meer over Thelma Store & Café of koop je cadeaubon online en ga er meteen langs!

Dit is een artikel op de website van Cadeaubon Leuven