Ontdek het gezicht achter.... Croque 'n Roll Leuven

Wie ben je en wat is je zaak?

Mijn naam is Frédéric Bollen, trotse eigenaar van Croque 'n Roll in Leuven. afbeelding

Vertel eens wat meer over je zaak? Hoe ben je op het idee gekomen?

Samen met mijn broer hebben wij dit verhaal gestart. Mijn broer is eigenlijk degene die het concept in het begin in leven heeft geblazen. Wij zijn beide actief geweest in de sales en hadden 1 probleem, we waren de broodjes, pastas en soepjes in onze korte pauze wat beu.

Toen stelden wij ons de vraag, "waarom is er niemand die zich specialiseert in een echte goede croque?". We gingen op onderzoek in België maar zonder resultaat, we moesten het dus zelf gaan doen en zo is Croque 'n Roll geboren.

We zijn dus gespecialiseerd in het maken van de beste croque monsieurs en om binnen ons "Rock 'n Roll" thema te blijven krijgen die allemaal de naam van een bekende rockster mee. We hebben ze dan ook onze "Croque-stars" gedoopt. Ons aanbod loopt van de klassieke croques tot enkele "speciallekes". Je kan ook vegetarische, vegan glutenvrije en lactosevrije opties krijgen.

Ondertussen mogen we ons al een "ancien" noemen aangezien je ons al iets meer dan 6 jaar kan vinden in de Tiensestraat. Voor een lekkere snelle evenwichtige croque-lunch met een smile moet je hier zijn. afbeelding

Wat is je favoriete gerecht in je eigen zaak?

Dat is een zeer moeilijke vraag want ik heb ze bijna allemaal samengesteld. Maar onder de klassiekers is dat toch zeker onze "Ringo Star"omwille van zijn simpliciteit. Gemaakt met zuurdesembrood, ham en kaas, en een spiegelei in de vorm van een ster. Je wilt er direct in bijten.
afbeelding

Welke andere zaak binnen Cadeaubon Leuven vind je een aanrader?

Ik passeer graag bij Confiserie Temmerman. Het ligt op weg naar huis en de zaak heeft al een groot verleden. Je vindt er veel Leuvense specialiteiten, zelf ben ik verzot op de Leuvense Fonskes en appel jenevers.

Ontdek hier meer over Croque 'n Roll Leuven of koop hier je online cadeaubon en ga er meteen langs!

Dit is een artikel op de website van Cadeaubon Cadeaubon Leuven