Ontdek het gezicht achter.... Thrash Life

Wie ben je en wat is je zaak?

Ik ben Yves, trotse eigenaar van Thrash Life.

Vertel eens wat meer over je zaak? Hoe ben je op het idee gekomen?

Ik verkoop vooral skate en streetwear en ik besta ondertussen bijna 5 jaar. In het verleden heb ik al in een kledingwinkel gewerkt en ik heb ook altijd al een passie gehad voor streetwear.

Zelf ben ik graphic designer, dus die interesse was er wel altijd. Ik had voor een lange tijd mijn eigen kledingmerk dat ik online verkocht in meer dan 30 landen wereldwijd, ook Amerika. Als skateboardende tiener had ik altijd al de droom om mijn eigen zaak te openen, maar die stap leek me groot, dus ben ik eerst gestart met mijn online merk.

Op dat moment speelde ik ook in een hardcore band en toerden wij door Europa. Ik hielp dan ook met de tour merch voor de band. Dat was altijd moeilijk omdat ik nooit volledig mijn eigen ding kon doen. Tijdens het toeren ben ik dan mijn eigen designs beginnen verkopen en die verkocht ik zelf in Amerika. Zelf Slash en Duff van Guns N’ Roses droegen mijn kledij. Ik heb dus altijd wel in dat wereldje gezeten, en dan heb ik toch de stap gezet om mijn eigen shop te starten. afbeelding

Wat is je favoriete item in je eigen zaak?

Heel moeilijk, alles wat ik hier in de winkel verkoop is eigenlijk een selectie van hetgeen dat ik zelf tof vind. Ik heb niet echt een uitgesproken item dat ik leuk vind. afbeelding

Welke andere zaak binnen Cadeaubon Leuven vind je een aanrader?

Manifest Paradise is wel een aanrader, heel toffe winkel en supervriendelijke mensen. Spore Nursery vind ik ook een heel toffe winkel.

Ontdek hier meer over Thrash Life of koop hier je online cadeaubon en ga er meteen langs!

Dit is een artikel op de website van Cadeaubon Cadeaubon Leuven