Ontdek het gezicht achter.... Nuvola

Wie ben je en wat is je zaak?

Mijn naam is Natalie Decoster trotse eigenares van NUVOLA Kinderboutique. afbeelding

Vertel eens wat meer over je zaak? Hoe ben je op het idee gekomen?

Nuvola is een zaak voor kinderkleding en kinderschoenen. Ik heb zelf ervaren dat het moeilijk is om degelijke kinderschoenen te vinden. Daarom ben ik op het idee gekomen om een kinderschoenwinkel op te starten in het mooie Leuven. Daarbuiten ben ik ook fan van frisse kleurrijke kinderkleding en ook dat was moeilijk te vinden.
Uiteindelijk heb ik gekozen voor het Italiaanse schoenmerk Zecchino d'Oro en de Spaanse kledingmerken Mayoral en UBS2. Deze drie kwalitatieve topmerken vullen elkaar ook mooi aan in de winkel.

Ondertussen bestaat NUVOLA bijna 2 jaar en alhoewel het door corona moeilijke jaren geweest zijn, blijven we maar altijd doorzetten want ik zou mijn winkel niet meer kunnen missen. Ik vind het zo fijn om de ouders en de kinderen te helpen bij het uitkiezen van de juiste outfit. Na de verkoop komen veel ouders en grootouders trots de foto's van hun (klein)kinderen laten zien, ook dat was mijn doelstelling. Dat mijn klanten super tevreden zijn met hun aankoop, zelfs na ze de winkel uitstappen. Het geeft mij een fijn gevoel om te weten dat ik mijn klanten op de juiste manier heb kunnen helpen. afbeelding

In Maart open ik mijn 2de NUVOLA winkel op de Bondgenotenlaan 121 met een nog een groter aanbod! Ook zal ik dan het top merk Petit Bateau aanbieden. Ze waren sinds kort verdwenen is uit Leuven maar in maart zal het dan terug exclusief verkrijgbaar zijn in mijn nieuwe winkel te Leuven.

Wat is je favoriete item in je eigen zaak?

De favoriete item's blijven de schoenen. Ik zelf ben al heel mijn leven gefascineerd door mooie en kwalitatieve schoenen. Schoenen moeten niet alleen mooi ogen maar ze moeten ook goed zijn voor de voeten. Het is mijn passie om mensen met raad en daad bij te staan.

Schoenen zijn zo belangrijk voor de steun, groei en de juiste loophouding. Mijn zoontje had zelf een probleem waar hij zijn voetje scheef bleef zetten wanneer hij juist begon te stappen. Toen heb ik het merk Zecchino d'Oro ontdekt, die gaven zo veel steun dat hij zijn voetje vlug recht zette. Op dat moment dacht ik: "Deze schoenen wil ik in mijn winkel hebben. Ze zijn gewoonweg top!" afbeelding

Welke andere zaak binnen Cadeaubon Leuven vind je een aanrader?

Lingerie Elly! Lingerie dat mooi oogt en ook nog eens goed past, dat wilt toch elke vrouw? Ook heb ik zelf jaren bij Lingerie Elly gewerkt en heel veel van haar geleerd. Het was toen ook fijn om de mensen te helpen met de juiste pasvorm, net zoals tegenwoordig in mijn eigen winkel is dit heel belangrijk. Elly is iemand die letterlijk alles uit de kast gaat halen zodat je met de juiste lingerie en gevoel naar buiten kan stappen. Echt een top adresje in Leuven als je het mij vraagt.

Ontdek hier meer over Nuvola of koop je cadeaubon online en ga er meteen langs!

Dit is een artikel op de website van Cadeaubon Cadeaubon Leuven